Cautare

5700 de rezultate pentru "stri neptun 24 octombrie 2013 video" (2.80 secunde)
Magda Marincovici) Congresul Asociatiei Mondiale de Psihiatrie (World Psychiatric Association, 10 - 13 aprilie 2013, Bucuresti - Palatul Parlamentului) este organizat, in premiera in tara noastra, pornind de la urmatoarea realitate:
Goethe", din Frankfurt, Germania, sustine ca Romania va fi lovita in 2013 de un cutremur puternic, cu magnitudine de 6,7 pana in 7,1 grade pe scara Richter.
Romania, pentru a doua oara gazda Congresului Mondial IASGO 2013 Prof. ... Irinel Popescu, presedintele Congresului IASGO 2013. Remarcabila este participarea la Congresul IASFO 2013 a prof. ... Irinel Popescu, presedintele Congresului IASGO 2013, s-a referit la tratamentul personalizat.
28, din octombrie 2015, al revistei The Psychologist a Societatii Britanice de Psihologie, un articol intitulat Intalniri de gradul psihologic, in care incearca sa explice intalnirile OZN prin mecanisme psihice.
Cum sa te feresti Aproape un sfert din escrocheriile de pe Facebook promit utilizatorilor sa le dezvaluie cine le-a vazut profilul, releva un studiu realizat de Bitdefender, in urma analizei datelor disponibile in perioada octombrie 2012-martie 2013.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a precizat astazi, in cadrul discutiei pe care o are cu seful FMI pentru Romania Jeffrey Franks ca la urmatoarea vizita de evaluare a FMI in Romania, din Octombrie, va trebui discutata si posibilitatea unui nou acord de imprumut.
Senatorul Ion Rotaru a sustinut, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul "4 octombrie - Ziua Mondiala a Animalelor", pe care o puteti citi in continuare. Organizatia Internationala pentru Protectia Animalelor a declarat, in anul 1931, la Florenta, Italia, data de 4 octombrie ca Zi Mondiala a Animalelor.
Desi agentia RIA Novosti precizeaza ca opiniile din acest articol apartin autorului si nu reprezinta in mod necesar punctul de vedere al agentiei, cateva sondaje publicate de aceeasi agentie in 2012 si 2013 ilustreaza interesul mediei din Rusia pentru subiectul contactelor extraterestre.
(...) In perioada, 2012 -2013 - 2014 in ansamblu ca tara vom avea de platit pentru greselile facut in perioada 2010-2011", a declarat premierul, adaugand ca Romania trebuie sa beneficieze, in perioada 2014 - 2020 de fonduri pentru agricultura dar si coeziune.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Bugetul pe anul 2013, la a doua si ultima rectificare", pe care o puteti citi in continuare.
Bullet For My Valentine, cea mai spectaculoasa trupa metalcore din lume, vine pentru prima data in Romania la cel mai mare festival al verii, Rock The City 2013. ... Primul, intitulat The Poison a fost lansat in octombrie 2005 si a adus trupei mai multe premii:
Tombola "Concurs desene Carrefour, editia Craciun 2013" se desfasoara in perioada 28 octombrie - 9 decembrie 2013. ... Tragerile la sorti vor avea loc pe 9 decembrie 2013.
Astfel, a fost introdusa o acciza de 45% la confecþiile din blanuri naturale, de 55% la articolele din cristal, de 35% pentru parfumuri, 20% pentru aparatura audio-video, cuptoare cu microunde, aparate de aer condiþionat, 30% pentru aparate de luat imagini fixe si alte camere video cu inregistare, 100% pentru arme de vinatoare si 50% pentru iahturi si barci cu motor pentru agrement.
In plus, instalatia de monitorizare video de la Arena Nationala poate sa recunoasca "trasaturile celor mai ciudati", potrivit edilului.
Sau dupa cum au spus unii adepti ai teoriei conspiratiei, ei sunt un fel de camere video extraterestre care ne urmaresc fiecare miscare.
Un obiect deasupra capului Impresionat, Maussan i-a oferit lui Carlos Diaz o camera video, cerandu-i sa incerce sa inregistreze OZN-ul la urmatoarea aparitie. ... A treia incercare a lui Diaz de a captura OZN-ul pe video este si cea mai spectaculoasa.
Inregistrarea video de 27 de minute a fost postata pe forumurile jihadiste si data publicitatii de Centrul American de Supraveghere a Site-urilor Islamiste (SITE). ... Barbatul a aparut si in martie intr-o inregistrare video de propaganda al grupului islamist somalez Shebab, in care se auzea pe fundal muzica rapp.
Discutiile s-au axat pe sumele prevazute pentru sanatate, dar nimeni nu a suflat o vorba despre investitiile discutabile in camere video, calculatoare sau expozitii, care sunt aproape egale cu fondurile pentru reabilitarea anumitor componente ale Spitalului de Urgenta din Craiova.
Discutiile s-au axat pe sumele prevazute pentru sanatate, dar nimeni nu a suflat o vorba despre investitiile discutabile in camere video, calculatoare sau expozitii, care sunt aproape egale cu fondurile pentru reabilitarea anumitor componente ale Spitalului de Urgenta din Craiova.
In trecut, Mihai Tatulici a fost invitatul interviurilor video PaginademediaTV, unde a povestit despre perioada de inceput, despre Ion Cristoiu, despre Cornel Nistorescu, dar si despre cum a ajuns Mircea Badea in presa. VIDEO. ... http://www.paginademedia.ro/2015/05/video-mihai-tatulici-si-a-lansat-volumul-de-memorii-singur-intre-veacuri-amintirile-lui-tatulici-la-paginademediatv/#sthash.3UAXfoNM.dpuf
google-analytics.com